Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Hyra El-scooter

Hyr vår elsccoter och upptäck friheten att sig fram utan bil. Köra ner till mataffären, att göra en utflykt i naturen eller i staden.
Du kan också hyra elscootern att ta med dig på semestern.


Kontakta oss på [email protected] för offert. 

Uthyrningsregler

ALL ÅKNING SKER PÅ EGEN RISK
Åldersgräns för att hyra trehjulig El-scooter hos oss är 18 år. Maxvikt är 120 kg. Nolltolerans när det gäller alkohol och droger.

Giltig ID handling skall visas upp i samband med uthyrning. Vid försening tillkommer en avgift på 329 kr per påbörjad dygn.

Hyrestagaren ansvarar för att:
hyresobjektet låses korrekt med tillhörande lås enligt anvisningar
icke vidareuthyra, låna ut, pantsätta eller överlåta El-scooter.

Hyresobjektet återlämnas i samma skick som vid utlämnandet. Vid återlämnandet skall eventuella skador rapporteras. Skador på El-scooter som uppkommer under hyresperioden och kräver reparation bekostas av hyrestagaren om ni inte ha lagt till försäkringen hos oss.

ersätta El-scooter och övrig utrustning om den skulle bli stulen under uthyrningstiden och ersätter det till det fulla värdet 9.995 kr

återlämning av lås och övrig utrustning är i samma skick som vid utlåning.

Avbokning
Avbokning måste ske senast 24 timmar före bokad tid. För avbokning kontakta oss på [email protected] eller 0760 22 41 90.

Behandling av personuppgifter

Vid bokning i vårt bokningssystem samlar vi och behandlar personuppgifter från dig för att slutföra din bokning. Vi samlar din email, kontakt och adressinformation och lagrar dem så länge som krävs för att uppfylla vårt avtal med dig vår kund samt att följa gällande lagar och förordningar.